Faunamaster hunterscorn 25.000 korn

745,00 DKK inkl. moms

1 review for Faunamaster hunterscorn 25.000 korn

  1. Casper Troelsen

    Jeg er målløs, har prøvet mange forskellige blandinger, før nogle med en vis succes – Men ikke helt nok, så jeg gik ALL IN, og for mig købte jeg stort ind – Men hold nu op, en forskel – Aldrig har vi haft en så stor magnet effekt, fra rimelig tidlig forår og hele vejen igennem sæsonen – Jeg havde en super sparring og rådgivning af både Kaspar og Danny, gode råd og vejledning er for dem en selvfølge – Kommer ALDRIG til at skifte produkter – Og kan kun give min Aller bedste anbefalinger af Faunamaster – Det er VILDT det her!!!

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Faunamaster Hunterscorn er den ultimative majs til jagt og vildtpleje.

Faunamaster hunterscorn er sammesat af 3 forskellige sorter, som modnes i 3 forskellige stadier, dette sikre en atraktiv fødekilde gennem en længre periode end traditionelle majs.

Majsene spirer også forskelligt, dette sikre god fremspiring selv ved lave temperaturer, samtidig gør det at de 3 sorter “konkurerer” med hinanden, dette trick er også brugt i landbruget, da majsen på denne måde hjælper hinanden til optimal vækst.

Dette betyder at du får en kraftig og høj majs, som især udemærker sig til fasaner, og derfor ideel til etablering rundt om remisen.

Der er i Faunamaster Hunterscorn blandingen tilsat stangbønne og ært, dette minimerer bidskader på majsen, men leverer samtidig en god fødekilde allerede fra start, samt ekstra dækning til fuglevildtet.

Majsen er bejdset med Corit samt Opti+

Forberedelse og vedligehold:

Hvis der skal foretages en kemisk ukrudtsbekæmpelse efter fremspiring, så kan der bruges Stomp CS eller Fighter 480. Ellers anbefales en god mekanisk radrensning.

Vigtigst er at dit såbed er rent inden såning. Det er ikke et must at jagt majs skal såes i maj, da det ikke er foderenheder som skal høstes i september eller oktober.

Sørg derfor for effektive at få ukrudts bekæmber inden såning, sprøjt evt. med Roundup, og træk gerne såtidspunktet til første halvdel af juni.

Fordelen ved dette er at du effektivt har ukrudts bekæmbet dit såbed, samtidig er jordtemperaturer noget højre.

Dette betyder at din majs vil komme væsentlig hurtigere fra start, og derfor selv have mere konkurrenceevne overfor ukrudt.

Slå gerne din majs ned med en slagleklipper i etaper, således at fuglene nemt kan komme til kolperne, sår du jagtmajs med henblik på råvildt, dåvildt eller kronvildt, skal det blot slåes ned til foråret.

25.000 korn pr. pose rækker til 0,25 Ha.

Så information:
Udsædsmængde pr Ha     100.000 korn
Såtidspunkt                       Maj – Juni
Sådybde                            4-5 cm

Indhold:
Ultra Early majs
Early majs
Mid majs
Stangbønne
Ært

Her nogle råd omkring etablering, og hvordan det evt kan gøres, husk dog på at vejledningen er med landbrug for øje:

10 råd til såning af majs | LandbrugsAvisen

Såning og vedligeholdelse af din vildtager

Faunamaster seeder 105

 

Vælg valuta/Select currency
DKK Dansk krone
EUR Euro