Faunamaster FM130 Slagleklipper

54.995,00 DKK inkl. moms

26 på lager

Anmeldelser

  Show reviews in all languages (1)

  Vær den første til at anmelde “Faunamaster FM130 Slagleklipper”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Faunamaster FM130 – Professionel atv slagleklipper / brakpudser til  Alle Typer Terræn.

  Bygget til Professionelle Krav: Faunamaster FM130 er en slagleklipper designet til professionelt brug. Hver komponent er omhyggeligt udvalgt for at sikre optimal præstation og langvarig holdbarhed, hvilket gør denne maskine til et pålideligt værktøj i dit arsenal.

  Avanceret Justerbarhed: Med FM130 kan klippehøjden nemt justeres direkte fra ATV’en ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Dette giver stor fleksibilitet i forskellige terræn. Bagklappen kan også åbnes, hvilket er ideelt til arbejde på tætte underlag, hvor hurtig fjernelse af afklippet græs er nødvendig.

  Valg af Slagler: FM130 tilbydes med enten hammer-slagler eller Y-slagler. Hammer slaglerne er alsidige til allround brug, hvor græsset der slåes kan indeholde eks. små grene, pil, eller siv, eller måske en majs remise som skal slåes ned. Y-slaglerne er særligt effektive til græsarealer, her kan hastigheden på klipningen øges med Y-slagler,  de er dog knap så hårdfør som hammer-slagler, det er derfor vigtigt at man afklarer hvilke arbejdsopgaver man skal have løst.

  Højtydende Koblingssystem: Udstyret med markedets stærkeste centrifugalkobling og et 3-remtræk. Dette system aktiveres efter omdrejninger for at minimere slid på motor og drivremme. Dobbeltkonstruktionen sikrer yderligere holdbarhed og beskyttelse mod slagmærker.

  Kraftigste aksel på markedet: FM130 er opbygget med en 120mm aksel slagle aksel, hvilket er den kraftigeste på markedet. Det har vi gjort fordi akslen netop er der hvor der virkelig er belastning på slagleklipperen, en kraftig aksel sikre god balance og lang levetid.

  Fleksibel Hjulopsætning: Hjularmene på FM130 kan vendes, så hjulene sidder bagved slagleklipperen, hvilket giver bedre manøvredygtighed og tilpasning til forskellige arbejdsbetingelser.

  Faunamaster FM130 er ideel til brug i engen, på vildtageren, i skoven eller andre steder som er svært tilgængelige. FM130 kan nemt sideforskydes, så den kører parallelt med ATV´en.

  Faunamaster FM130 kan levere med hammer eller Y slagler, dette skrives blot i noten ved bestilling.

   

  Produktinformation:

  • Motor: Honda V-Twin GX 690, 22,1 HK
  • Arbejdsbredde: 130 cm
  • Vægt: 370 kg
  • Samlede Dimensioner: 210 cm (B) x 220 cm (L) x 110 cm (H)
  • Frihøjde: 200 mm
  • Hammer slagler: 350 gram stk.
  • Y Slagler: 150 gram stk.
  Her kan du læse mere om fordelene ved en slagleklipper:

  https://faunamaster.com/skal-man-vaelge-slagle-eller-rotorklipper/

   

  Relaterede produkter:

  Faunamaster seeder 180

  Vælg valuta/Select currency
  DKK Dansk krone
  EUR Euro