Faunamaster Boost Blend

825,00 DKK inkl. moms

Ikke på lager

1 review for Faunamaster Boost Blend

  1. Casper Troelsen

    Jeg er målløs, har prøvet mange forskellige blandinger, før nogle med en vis succes – Men ikke helt nok, så jeg gik ALL IN, og for mig købte jeg stort ind – Men hold nu op, en forskel – Aldrig har vi haft en så stor magnet effekt, fra rimelig tidlig forår og hele vejen igennem sæsonen – Jeg havde en super sparring og rådgivning af både Kaspar og Danny, gode råd og vejledning er for dem en selvfølge – Kommer ALDRIG til at skifte produkter – Og kan kun give min Aller bedste anbefalinger af Faunamaster – Det er VILDT det her!!!

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Faunamaster Boost er en blanding, hvor der virkelig er fokus på foderenhederne til hjortevildtet, samtidig kan den også bruges til fasanerne, som god dække rundt om en remisen.

Blandingen indeholder flere typer kål som efter frost udvikler et højt sukkerindhold,  et højt sukker indhold skaber hæjfoderværdi i vinter halvåret.

Faunamaster boost blandingen sammensat sådan, at de enkelte typer af kål, roer, sennep turnips og raps komplementerer hinanden, så der sikres god højde og dækning til fasanerne, samt en rigtig høj foderværdi, for hjortevildtet, over en længere periode.

Faunamaster Boost er til dig som vil have høj foderværdi til hjortevildtet hen over vinteren, eller hvis du ønsker at skabe god dækning for fasaner og agerhøns, Faunamaster boost indeholder flere overvinterne arter, og yder derfor også god dækning i det tidlige forår.

Faunamaster boost er ideel til etablering ved remisen, nær skoven, eller omkring majsen.

Derfor kan Faunamaster Boost med fordel etableres ved siden af deer eller pheasent blend.

Vi har fået flere tilbagemeldinger på Faunamaster boost fra sæsonen 2023 / 24, her er meldingen enslydende, der har været mere hjortevildt end tidligere.

Specielt har blandingen tiltrukket kronvildtet da både roer og turnips er blandt kronvildtets favoritter.

Faunamaster boost såes i et godt rent såbed, gerne tæt på tykninger så hjortevildtet ikke har langt fra dækning til spisekammeret.

Ved etablering omkring en remise, anbefaler vi at man yderst sår Faunamaster boost, dernæst fasanblanding eller jagtmajs, hermed opnår man god læ, og fuglene kan fouragerer uforstyret.

Rækkesåning anbefales, 30-40 cm mellem rækkerne.

5 kg pr pose.

Såinformation

Udsædsmængde pr Ha                 6,5 HA

Såtidspunkt                                  Maj – Juli

Sådybde                                       1 – 1,5 cm

Jordtemperatur ved såning. minimum 10 C.

Indhold:

Raps
Fodermarvkål – Grüner angeliter
Majroe
Kålroe
Brun sennep
Vild gulerod
Vinter rybs
Ungarsk vikke
Sebellica kål
Viridis kål

Faunamaster boost kan også etableres i småbiotop, læs mere her:

Få et overblik over reglerne for småbiotoper i 2024 (lbst.dk)

 

 

Vælg valuta/Select currency
DKK Dansk krone
EUR Euro