Faunamasters Seedere: Multifunktionelle og tidsbesparende såmaskiner

Faunamasters Seedere er en serie af multifunktionelle såmaskiner, der er udviklet til at så frø i stort set alle størrelser og dybder op til 80mm. Maskinerne kan også udlægge gødning samtidig med såning, hvilket gør dem ideelle til landbrug, haveanlæg og parker.

En af fordelene ved Faunamasters Seedere er deres brugervenlighed og tidsbesparende egenskaber. De indbyggede 12V aktuatorer gør betjeningen hurtig og let, og føreren behøver ikke at forlade ATV’en. Ved transport kan aktuatorerne aktiveres, og maskinerne hæves til en frihøjde på 200 mm.

Maskinerne kan efterspændes på ATV/UTV eller påmonteres på en kategori 1 traktor i 3 punkts ophæng. Den kompakte størrelse gør det muligt at bruge dem på steder, hvor almindelige landbrugsmaskiner ikke kan komme til, f.eks. til såning af vildtager, faunastriber eller eftersåning på hestefolde.

Faunamasters’ Seedere kan også bruges i etablerede haveanlæg eller parker. Den minimale sporvidde efterlader ingen markante spor i det eksisterende anlæg efter såning af blomsterbede, urter og lignende. Hvis man ønsker at efterså uden jordforarbejdning, anbefaler Faunamaster en maksimal sådybde på 10 mm.

Kort sagt, Faunamasters’ Seedere er alsidige og tidsbesparende såmaskiner, der kan bruges til at så frø og udlægge gødning samtidig i stort set alle størrelser og dybder. Den kompakte størrelse og brugervenlighed gør dem til det ideelle valg til landmænd og haveentusiaster.